Tandeftersyn i Haslev

Ved et tandeftersyn, eller en undersøgelse, sørger vi for, at dine tænder og mund ser sunde og raske ud

Regelmæssige tandeftersyn er godt for dine tænder

Regelmæssige tandeftersyn er et naturligt og nødvendigt skridt mod en sund mund. Det er her vi kan identificere eventuelle begyndende skader eller sygdomme, såsom caries, paradentose og lignende.

Det er individuelt hvor ofte du bør komme til et tandeftersyn, og det afhænger meget af dine tænder og livsstil. Typisk vil det variere mellem hver tredje måned til én gang om året. Det er vigtigt du overholder de regelmæssige eftersyn, da det giver en lavere risiko for dyre tandlægeregninger og behandlinger.

Finder vi tegn på skader eller lignende under tandeftersynet, skal skaden ordnes, så det ikke medfører længerevarende smerter, gener og komplikationer. Alt afhængigt af skaden, har vi behandlingen, der kan udbedre den:

Tandeftersyn med tandrensning

Et tandeftersyn indeholder mere end blot et eftersyn. Vi giver dine tænder og mund en professionel rensning. Under tandrensningen fjerner vi tandsten og renser dine tænder for eventuelle misfarvninger og belægninger. Vi vil også komme med den rette vejledning til, hvordan du bedst muligt plejer lige præcis dine tænder.

Der er mange myter inden for tandpleje. Med flere års erfaring fra tandlægefaget ved vi hvad, der virker, samt hvad, der ikke virker. Du kan derfor roligt stole på vores kyndige vejledning. Vi guider og rådgiver dig, så du i dagligdagen kan træffe de bedste valg for din mundhygiejne.

Kontakt os for et tandeftersyn

Er det ved at være tid til det næste tandeftersyn? Så ret henvendelse til os nu. Vores smilende og venlige personale står klar til at tage imod dig. Vi garanterer en grundig og nænsom tandpleje, hvor du bliver informeret hele vejen igennem. Vores klinik befinder sig på Torvet i Haslev, kun fem minutter fra stationen.

Du kan tage kontakt til os på telefon 56 31 16 50 eller sende en mail til info@tandlaegernepaatorvet.com. Du kan også udfylde kontaktformularen her på siden, og så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt.

Skriv til os