Tandblegning

Få hvidere tænder med en professionel tandblegning på vores klinik i Haslev

Sådan fungerer en tandblegning

Tandblegning er oplagt for dig, der ønsker at have hvidere tænder. Vores tænder bliver helt naturligt mørkere og mørkere med tiden. Det sker fra naturens side, og fremskyndes oftest af ens livsstil, eksempelvis ved hyppigt indtag af kaffe, brug af cigaretter, snus og lignende.

Hos Tandlægerne på Torvet fungerer vores tandblegning hjemme hos dig selv. Det er nemt og komfortabelt. Første skridt er, at du får taget to aftryk af dine tænder på vores klinik. På baggrund af aftrykkene fremstiller vi to skinner, der er formet præcist ud fra dit tandsæt. Vi viser dig, hvordan du skal bruge dem derhjemme, hvor du ofte vil se et resultat i løbet af to uger.

Skinnerne fyldes med blegegel, inden du sætter dem i. Det er blegegelen, der trænger ind i tænderne, og vil give et hvidere resultat. Det er vigtigt, at blegegelen ikke sidder på tandkødet, og derfor er det vigtigt at få en professionelt fremstillet skinne. Blegegelen er naturligvis af høj kvalitet, og sikrer en skånsom og effektiv behandling.

Opnå det bedste resultat

Det er forskelligt, hvor godt et resultat, du opnår. Det afhænger af, hvor meget af farvestoffet, dine tænder optager. Det forventelige resultat ligger på 1-2 toner lysere end din nuværende tone. Du kan dog ikke opnå en lysere tone, end dine tænder naturligt har.

For at opnå det bedste resultat anbefaler vi, at du ikke indtager kaffe, rødvin og te eller ryger, imens du benytter dig af skinnen. Det giver det bedste resultat.

Er der smerter forbundet med tandblegning?

Som udgangspunkt vil du ikke opleve nogle smerter ved behandlingen. Skinnen kan føles en smule stram om tænderne, og nogle kan opleve isninger i tænderne. Al ubehag vil dog forsvinde senest nogle dage efter endt brug.

Vigtig viden om blegning af tænderne

Det er vigtigt at nævne, at kroner og og fyldninger ikke bliver påvirket af blegegelen. Det kan derfor være en god idé at få skiftet kronen eller fyldningen, så den har samme tone som tænderne efter endt behandling.

Det er desuden kun tænder uden sygdomme og skader, såsom caries og paradentose, der kan gennemgå behandlingen. Vi gennemgår naturligvis hele dit tandsæt og fortæller dig, om dine tænder er egnet til behandlingsmetoden.

Få hvidere tænder med vores tandblegning

Skal vi realisere din drøm om hvidere tænder? Så tag kontakt til os. Vores tandlæger garanterer en individuel behandlingsplan, der er tilpasset dine tænder. Vi hjælper også gerne med andre behandlinger, herunder blandt andet tandimplantater, revner i tanden, rodbehandling samt tandeftersyn. Vores klinik er centralt placeret i Haslev, blot få minutter fra stationen.

Kontakt os på telefon 56 31 16 50, send en mail til info@tandlaegernepaatorvet.com eller udfyld kontaktformularen her på siden. Så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Skriv til os