Om Tandlægerne på Torvet

Hos Tandlægerne på Torvet udfører vi professionel og personlig tandpleje i hjertet af Haslev. Vores klinik har til formål at få det flotte og sunde smil tilbage på alle vores patienter. Med fokus på god kommunikation og individuel behandling er vores mål, at du forlader klinikken med et smil på læben.

Vi tilbyder flere forskellige tandbehandlinger. Fælles for alle behandlinger er høj kvalitet og uddannet personale. Vores tandlæger, -plejere og -assistenter modtager løbende uddannelse, så de kan tilbyde de bedste behandlinger for vores patienter. Vi tilbyder følgende behandlinger:

Kvalitet og komfort

Vi vægter høj kvalitet og komfort. Derfor samarbejder vi blandt andet med en specialist inden for tandkirurgi. Vi har mange års erfaring fra tandlægefaget, og erfaringen kommer dig til gode. Du kan være sikker på at modtage den rette vejledning og behandling, når du vælger os som din foretrukne tandlæge.

Vores klinik har en central placering, der gør en let tilgængelig, både via bil eller offentlig transport. Med gode parkeringsmuligheder og kort afstand fra togstationen, er det nemt for folk fra Haslev, Faxe, Karise og Næstved at tilgå klinikken.

Kontakt os og hør mere

Ønsker du at høre mere om vores klinik og om, hvordan vi arbejder? Så er du meget velkommen til at kontakte os. Du kan kontakte os via telefon på 56 31 16 50 eller sende en mail til info@tandlaegernepaatorvet.com. Du er også velkommen til at benytte dig af vores kontaktformular her på hjemmesiden, og så vender vi tilbage på din henvendelse hurtigst muligt.

Vi ser frem til at hjælpe dig og dine nærmeste med flotte, sunde tænder og tandkød.

Skriv til os